Όροι

Facebook

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Angel Car | Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων με εξειδίκευση σε Peugeot & Citroen Θεσσαλονίκη


Διαθέτοντας τα κατάλληλα διαγνωστικά μηχανήματα, το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων “Angel Car” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, παρέχει έγκυρη, έγκαιρη και σωστή εξυπηρέτηση.

Με πολυετή πείρα το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων μας προσφέρει τις υπηρεσίες του με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση, το σωστό service, διαθέτοντας εξειδίκευση και ποιότητα εργασιών σε έναν πλήρες εξοπλισμένο χώρο.

Για όποιο ηλεκτρολογικό πρόβλημα από τη διάγνωση και επισκευή βλαβών, τη συντήρηση, επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικών, εναλλακτήρων (δυναμό), εκκινητών (μίζες), με τοποθετήσεις ηχοσυστημάτων και συναγερμών σε επιβατικά αυτοκίνητα καθώς και επιδιόρθωση οροφών cabrio αυτοκινήτων και εγκεφάλων αυτοκινήτου.

 


 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Επισκευή οροφών cabrio
  Επισκευή εγκεφάλων
  Επισκευή συστημάτων ABS
  Εγκατάσταση συναγερμού 
  Εγκατάσταση συστημάτων GPS
  Επισκευή συστημάτων κλιματισμού
  Επισκευή μίζας - δυναμό
  Επισκευή συστημάτων immobilizer
  Επισκευή μονάδων airbag (αερόσακων)
  Επισκευή καντράν
  Αντικατάσταση Μπαταρίας
  Τοποθέτηση ηχοσυστημάτων
 
Ο σχολαστικός έλεγχος μας δίνει μια πλήρη εικόνα του αυτοκινήτου και των αναγκών του, έτσι σας προσφέρουμε συνολικό αποτέλεσμα προτείνοντας ταυτόχρονα πληθώρα λύσεων.

Έχουμε τη λύση για ό,τι πρόβλημα παρουσιαστεί και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο πλήρες εξοπλισμένο χώρο μας. Εγγύηση των εργασιών μας η εμπιστοσύνη των πελατών μας και η διάρκειά μας στο χώρο.
 

 


 

 
 
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Αναλαμβάνουμε σε κάθε τύπο αυτοκινήτου, την τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή του κλιματισμού του βελτιώνοντας την καλή λειτουργία του κλιματισμού που θα σας προσφέρει υψηλή απόδοση εώς 70% και 50% οικονομία στα καύσιμα.
 
 
ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό διάγνωσης για την εργοστασιακή επισκευή όλων των κατηγοριών εγκεφάλου από το άριστα καταρτισμένο προσωπικό.
 
 
ΜΙΖΕΣ - ΔΥΝΑΜΟ

Η σωστή μίζα είναι απαραίτητη σε όλα τα οχήματα, για αυτό μια συντήρηση πολλές φορές είναι απαραίτητη και σίγουρα πολύ πιο οικονομική από την αγορά νέας μίζας.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Για οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό και ηλεκτρονικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το αυτοκίνητό σας δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων μας στην Θεσσαλονίκη.