ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Facebook

ANGEL CAR
Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων με εξειδίκευση σε Peugeot & Citroen Θεσσαλονίκη


Το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων “Angel Car” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, ιδρύθηκε το 2012 με εξειδίκευση στα ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά συστήματα αυτοκινήτων Peugeot και Citroen, παρέχοντας ποιοτικές λύσεις για οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το αυτοκίνητό σας. 

Με γνώμονα τη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση σας, έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων που απαρτίζεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό ικανό να διαγνώσει οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό και ηλεκτρονικό πρόβλημα του αυτοκινήτου σας αλλά και να προτείνει την καλύτερη λύση για την σωστή και οικονομική επισκευή του.

Παράλληλα, το έμπειρο προσωπικό μας παρακολουθώντας διαρκώς τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των αυτοκινήτων, μπορεί να επιλύσει οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό ή ηλεκτρονικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το αυτοκίνητό σας, ανεξαρτήτως μάρκας και μοντέλου.

 


 

 
 
ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ


Έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε πλήρη κάλυψη για την επισκευή ακόμα και των πιο σύγχρονων και απαιτητικών αυτοκινήτων και μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την άψογη επισκευή του.

Τηρούμε αυστηρά τα χρονοδιαγράμματα και επιτυγχάνουμε την παράδοση του αυτοκινήτου σας στον συντομότερο χρόνο και με το χαμηλότερο κόστος δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε εσάς να έχετε κάθε στιγμή πλήρη εικόνα για όλες τις διαδικασίες.

Η αγάπη και το μεράκι μας για το αυτοκίνητο, σε συνδυασμό με την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο, δημιουργούν τον ιδανικό συνδυασμό για την σωστή βελτίωση του αυτοκινήτου σας.
 

 


 

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Οι άριστες και μακροχρόνιες επαγγελματικές και φιλικές σχέσεις με τους πελάτες μας είναι η αποδείξεις της υπεύθυνης εργασίας μας. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας με στόχο την πλήρη και ολοκληρωμένη ικανοποίησή σας.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Για οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό και ηλεκτρονικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το αυτοκίνητό σας δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων μας στην Θεσσαλονίκη.